В новините
 
03.07.2007 17:34   Новината е видяна 4458 пъти
“Паяците” в Айтос тръгнаха от юли

 

От началото на юли стартира дейността на айтоска фирма за поставяне на скоби на гумите на неправилно паркираните автомибили в града.
Служителите на фирмата, спечелила конкурса на Общината ще блокират всички коли, спрени в забранените градски зони в присъствието на полицай от РПУ – Айтос или на представители на общинското звено за опазване на обществения ред и общинската собственост.
Потърпевшите водачи на моторни превозни средства ще бъдат своевременно уведомявани с поставянето на стикер на предното стъкло.
Всеки нарушител на Наредбата ще трябва да си заплати услугата „поставяне и сваляне на скоби” и едва тогава автомобилът му ще бъде „освободен”. Санкцията е 30 лв, без ДДС. Когато автомобилът предстои повече от 4 часа „закопчан”, започва да тече и времето за „престой”. В този случай водачът дължи и такса за паркинг, по два лева на всеки час. Целта е да се сложи ред на движението и престоя на превозните средства в града.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |