В новините
 
09.07.2007 19:06   Новината е видяна 4579 пъти
Автобус мина през крака на млада жена в Слънчев бряг

 

Туристически автобус е минал през крака на 24-годишна жена от Несебър. Инцидентът е станал днес /понеделник/ малко преди 9 ч. сутринта. Пострадалата Лидия Апостолова е пресичала пътното платно между хотел „Калина” и бариерата в Слънчев бряг, когато гумата на возилото е преминала през лeвия й крак.
На мястото на инцидента веднага е пристигнала линейка и дежурен екип на спешния център на „Света София” в Слънчев бряг. Медиците са я откарали до общинския здравен център, където обаче е нямало лекарски екип. Това наложило транспортирането й с линейка от Слънчев бряг до медицински център „Света София” в Бургас. Според управителят на медицинското заведения Семир Абумелих, пациентката е със счупен крак и множество охлузвания.
„Държавата да не напада частния сектор в здравеопазването, а да го счита като неин партньор”, заяви Абумелих. Според него, пример за отношението на държавата е фактът, че има издадена заповед частните линейки в Слънчев бряг да не бъдат допускани до комплекса ако нямат пропуск. Има случаи в които паяци вдигат частни линейки, паркирали в комплекса.
В момента пациентката се намира в рентгеновото отделения на частната болница. Тя  премина през серия от изследвания и медицински процедури. В момента пациентката е транспортирана до МБАЛ-Бургас за операция.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |