В новините
 
10.07.2007 22:03   Новината е видяна 4240 пъти
Партия ДЕЛА и Созопол в обща битка за пристанищата

 

Председателят на партия ДЕЛА Атанас Терзиев и кметът на община Созопол Веска Караманова постигнаха съгласие за сътрудничество относно превръщане на пристанища Несебър и Созопол от държавна в общинска собственост. Първата стъпка ще бъде среща с областния управител на Бургаска област Любимир Пантелеев. На нея кметицата на Созопол и председателят на партия ДЕЛА от Несебър ще поставят заедно въпроса за статута на пристанищата в двата града.
На срещата днес стана ясно още, че ще бъде търсена и възможност за разговори с министъра на транспорта Петър Мутафчиев. Атанас Терзиев и Веска Караманова изразиха задоволството си от факта, че сътрудничеството по проблема между Несебър и Созопол се възобновява на фона на пасивния общински съвет в Несебър. Местната власт в града все още не се е активизирала в подкрепа на тази кауза.
„Пристанището в Несебър е занемарено, дълги години държавата бе лош стопанин”, каза след срещата председателят на ДЕЛА Атанас Терзиев. Той съобщи, че в града е започнала подписка, организирана от ДЕЛА, за прехвърляне на пристанището към община Несебър и че до този момента няколкостотин човека от местните граждани са подкрепили идеята.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |