В новините
 
12.07.2007 18:57   Новината е видяна 3469 пъти
Еколозите на ГЕРБ залесяват “Меден Рудник”

 

Представителите на клуб “Екология” към ГЕРБ Бургас ще засадят над 40 дръвчета от видовете бреза и ясен до алеята на бившия РУМ “Резвая” в к-с “Меден Рудник”, съобщиха от организацията. 
Екоинициативата ще се проведе на 14 юли/ събота/ от 11.00 часа и е по повод 1 година от създаването на клуба. Старт на акцията по залезяване ще даде областният координатор Димитър Николов.

”Избрахме “Меден Рудник”, тъй като крайните квартали и комплекси винаги остават на по-заден план по отношение на инфраструктура, благоустройство и околна среда. Затова смятаме, че приоритетно трябва да се работи за тях, като разбира се не пренебрегваме и централните части на  града”, заяви председателят на клуба инж. Бойчо Георгиев.

Голям детски хепънинг ще зарадва по време на събитието малчуганите от „Меден рудник”. Клоун ще забавлява децата, а аниматори ще изрисуват  лицата им с цветни фигурки. С дискотека на открито и рисунка на асфалт ще бъде отпразнува засадената зелена алея. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |