В новините
 
16.07.2007 21:46   Новината е видяна 3678 пъти
2320 души не са платили данъци в Бургаско, НАП ги предупреждава с писма

 

Националната агенция за приходите в Бургас разпрати 2320 покани за доброволно изплащане на задължения, съобщиха от пресцентъра на агенцията.  
Засичането в териториалната дирекция е установило, че точно толкова е броят на лицата, които не са внесли в срок задълженията си по Закона за данъците върху доходите на физическите лица. Общата сума на съобщенията е над 2 милиона лева. По закон данъкът върху доходите се внася в 30-дневен срок от подаването на декларацията. Ако в едноседмичен срок от получаването на поканата задълженията не бъдат изплатени или лицето не предложи начин на внасяне на сумата, приходната администрация ще заведе изпълнителни дела, а публичните изпълнители от НАП-Бургас ще предприемат мерки за принудително събиране.
В ход е и засичане на осигурителните вноски по допълнителното задължително пенсионно осигуряване /Универсален и професионален пенсионен фонд/ във връзка с подаваните от осигурителите данни към персоналния регистър. Целта е уточняване и отстраняване на несъответствия и увеличаване събираемостта на осигуровките, информираха още от НАП.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |