В новините
 
17.07.2007 18:15   Новината е видяна 2911 пъти
Врачки обраха крупна сума пари от 52 годишна жена

 

Две измамнички обраха крупна сума пари от 52 годишна жена от руенското село Каменяк. Те я срещнали на улицата и казали, че са врачки, които можели да развалят магии. 52 годишната жена ги поканила в дома си, за да й баят за разваляне на магия.  

Непознатите й поискали всички налични в къщата пари и накити, като жената донесла сумата от 2 750 лв., 1 700 евро и златен мъжки пръстен.
«Баячките» поискали чиния с вода и накарали жената да потопи парите в нея, като после си измие лицето с водата. След това поискали парче бял чаршаф, в който сложили парите и накитите, повили ги и зашили образувалия се пакет. Заставили жената да го постави във възглавницата си и й казали, че трябва да спи няколко вечери върху нея, без да я разтваря, ако иска баенето да постигне целения ефект.
По-късно доверчивата жена отваря възглавницата и открива в нея парчета от вестник, след което алармира полицейските служители за извършената измама. Работата по случая продължава от служители на РПУ Руен.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |