В новините
 
27.07.2007 15:46   Новината е видяна 3917 пъти
Общинският съвет не обсъди средствата за референдума на 2 септември

Референдум за петролопровода "Бургас - Александруполис" вероятно няма да има, след като точката с която се искаха средства за провеждане на допитването на 2 септември, не влезе в дневния ред на днешната общинска сесия. Тя е била отхвърлена от две комисии - по финанси и по законност и ред. Председателят на комисията по законност Димитър Стоянов обясни, че докладната е отхвърлена, защото освен исканите пари, е нужно да бъде представена и план - сметка за разходването на средствата, както и да бъде посочено от кое перо точно ще бъдат осигурени. В дневния ред има и докладна, внесена от Георги Манев, за отмяна на решението за провеждане на референдум. Това е последното заседание на местния парламент преди ваканцията. Общинският съветник Димитър Николов каза, че започва подписка за свикване на извънредна сесия на общинския съвет, на която да бъде разгледан въпросът. Попитан за това дали ще могат да бъдат спазени сроковете за провеждане на кампанията и допитването, Николов отговори, че всичко ще зависи от съвестта на общинската администрация.
В дневния ред не влезе и докладната за закриване на общинска фирма “Аптеки” ЕООД, както и предложението местният парламент да не се разпорежда с общински имоти до края на мандата си. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |