В новините
 
30.07.2007 13:17   Новината е видяна 4154 пъти
Хотелиерите в Слънчев бряг с лоби в Европа
Евродепутатът Румяна Желева ще търси лоби в Европа за защита на хотелиерите и хилядите заети в туризма. Ако ескалира проблемът с отреждането за застрояване на 500 декара апетитни дюни на плажната ивица в Слънчев бряг, тя ще сигнализира международни екологични организации и европейски институции. Това стана ясно по време на срещата на евродепутата с представители на бизнеса от Бургас и региона.
На срещата присъстваха предприемачи от хранително-вкусовата индустрия, земеделието, строителния бранш, туризма, финансовия сектор, търговията и услугите.
На срещата беше поставен въпросът за необяснимата позиция на представителите на правителството по повод признаването в ЕС на майсторските свидетелства на българските занаятчии. Още преди дни партия ГЕРБ зае твърда и непоколебима позиция в защита на българските занаятчии. Румяна Желева пое ангажимент да проследи развитието на проблема в институциите на ЕС и да потърси защита на занаятчиите в ЕП.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |