В новините
 
30.07.2007 13:26   Новината е видяна 4866 пъти
Криминална хроника - 30.07.2007

На 29.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частна квартира -стая на тавански етаж в частен дом в с. Черноморец, общ.. Созопол, обитавана от 30 годишен мъж от Стара загора, откъдето е извършена кражба на сумата от 3 252 лв., съхранявани под дюшека на леглото. Работата по случая продължава от служители на РПУ Созопол.
           На 29.07.т.г., от частен дом, намиращ се на ул. «Хан Аспарух» в Царево е извършена кражба на сумата от 663 лв., собственост на 27 годишен мъж от Царево, съхранявани между страниците на бележник в незаключена стая. Предполага се, че кражбата е извършена от летовник, отседнал в къщата, тъй като някои от стаите й са давани под наем. Работата по случая продължава от служители на РПУ Царево..

 

 

           На 29.07.т.г. от къща за гости, намираща се на ул. «Марица» в с. Равда, е извършена кражба на дреха, собственост на 41 годишен мъж от Хасково, в която е съхранявана сумта от 2 500 лв. В помещението на втория етаж е проникнато през отворената балконска врата. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

 

 

         На 28/29.07.т.г., през незатворен прозорец на тоалетна, е проникнато в сградта на «Домостроене» ООД - Бургас, намираща се ул. «Комлушка низина». След взломяване на две входни врати е проникнато в помещение в сградата, наето от фирма «Обединена млечна компания» АД – Пловдив, откъдето чрез отключване с подбран или преправен ключ на метална каса е извършена кражба на сумата от около 10 000 лв. Офисът не е охраняван със сигнално охранителна техника. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

 

 

На 29.07.т.г. около 14.00 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение от 51 годишна жена от с. Зидарово, която е заявила че около 13.00 ч. в златарски магазин, намиращ се на битака в к-с «Меден Рудник», е установила че от джоба на панталона й, е извършена кражба на сумата от 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.

На 29.07.т.г. в 02.40 ч. в РПУ Айтос е получено съобщение за възникнал пожар в стопанския двор на бившето предприятие «Борба с ерозията» в Айтос, при който е изгорял изцяло намиращ се в двора фургон. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила с четирима огнеборци. Вероятна причина за възникване на пожара е късо съединение от ел. табло, закрепено във фургона. Общата стойност на нанесените щети е в размер на около 3 000 лв.

 

 

На 29.07.т.г. около 13.45 ч. в РПУ Сунгурларе е получено съобщение от 82 годишна жена от с. Грозден за възникнал пожар в двора на къщата й в същото село. В резултат на пожара са изгорели шест пчелни кошера в едно с пчелни семейства и меда, както и 18 лозови насаждения. Огънят е възникнал в следствие на незагасена цигара, хвърлена от съседа на възрастната жена – 44 годишния А.А., който е извършвал ремонтни дейности в двора на къщата си. След възникване на пожара А.А. заедно с 82 годишната жена са се опитали да потушат огнените пламъци, но са установили че отва не е по силите им, след което са алармирали пожарната служба в Сунгурларе. Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и седмина огнебореци.

На 29.07.т.г. в 08.50 ч.. в РПУ Средец е получено съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ в града за инцидент, при който е пострадало непълнолетно момче от с. Суходол. Установено е, че 14 годишния Х.Ж. се е качил на метален стълб с високо напрежение, намиращ се в южния край на село Суходол, хванал се е за жиците, след което вследствие на токовия удар, е паднал на земята, отхвърлен на около 50 м. от стълба.. Момчето е настанен в МБАЛ Бургас с множество изгаряния по цялото тяло, където по-късно е починал. Работата по случая продължава от служители на РПУ Средец..





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |