В новините
 
16.08.2007 15:29   Новината е видяна 11237 пъти
Яхти за 1,5 млн. евро показват на изложение в Свети Влас
11 моторни лодки на стойност над 1,5 млн. евро ще покаже “Венид-Яхт” от марките Cranchi (Италия), Regal (САЩ), Quicksilver (САЩ), MacGregor26 (САЩ) и Mursan Marin (Турция) по време на Второто яхтено изложение в Свети Влас. То ще се проведе от 17 до 19 август. Всички яхти са с дизелови двигатели на Волво Пента. По време на изложението моделите ще се продават със специална отстъпка от 7 до 10%. Между посетителите ще бъде разиграна безплатна томбола, като наградата е моторен катер на стойност 20 хил. евро. Победителят ще бъде обявен по време на заключителния коктейл на 19 август от 22,00 ч. в клуб “Планет яхт” в Свети Влас. Изложените модели са подбрани в един от най-приемливите за българския пазар класове като размери, цена, качество, оборудване и технически характеристики. Всички са изключително подходящи за експлоатация в басейна на Черно море. Още 100 модела яхти могат да бъдат видяни на «Марина Диневи» и да бъдат поръчани от техните представители за България.
Regal 4080  е първата лодка от този модел, която влиза в Европа, Regal 3760 е с хард-топ версия и е изключително удобна и практична за лятото, поради голямото си място за плажуване. Cranchi Zaffiro34 е най-продаваният модел през последните години без аналог като качество-цена. Cranchi Zaffiro 28 e лодката с минимални разходи за поддръжка и експлоатация с изключително голям полезен обем за минималния си размер.
На втория ден от изложението на “Марина Диневи” ще акостират над 30 ветроходни яхти от международната регата “Еволюшън къп”. В регатата участва и първия екипаж на яхта Виктори с капитан Михаил Копанов от ОМК “Несебър 2000”. “Венид-яхт” е ексклузивен дилър за България на 13 световноизвестни производителя на моторни и ветроходни яхти – Ferretti Yachts, Mochi Craft, Custom Line, Itama, Cranchi, Regal, Elan Sailing Yachts, MarinCraft, MacGregor 26, Quicksilver, Arvor, Valiant и Mursan Marin. За улеснение на своите клиенти, фирмата предлага всички услуги в яхтения бизнес - консултация, продажба, регистрация, индивидуални поръчки, оборудване, транспорт, документация, поддръжка, сервиз и осигуряване на квалифициран екипаж.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |