В новините
 
19.08.2007 15:44   Новината е видяна 4425 пъти
Новите кметове да подлежат на санкции ако не спазват решения на Общ.съвет
Новоизбраните кметове трябва да носят законова отговорност и да подлежат на административни санкции при неизпълнение на решение на Общинския съвет.Това препоръчаха председателите на Общински съвети от Бургаски регион на работна среща в Созопол. За да се реализира тяхната идея са необходими промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация,които да влязат в сила още след провеждането на изборите тази есен. Становището им ще бъде изпратено за разглеждане до Националното сдружение на общините и Комисията по правни въпроси в Народното събрание. Домакин на форума бе председателят на Общински съвет-Созопол Панайот Рейзи. В работната среща участваха председателите на ОбС-Бургас Лена Бахчеванова, ОбС-Приморско Атанас Петров, ОбС-Малко Търново Георги Диков, ОбС-Руен Мустафа Ходжа,ОбС-Сунгурларе Хамил Ахмед.
Финалната за този мандат работна среща на председателите на общински съвети в Бургаски регион започна с поклон и едноминутно мълчание в памет на техния колега Димитър Янков, председател на Общински съвет – Несебър, който бе убит на 9 май тази година.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |