В новините
 
21.08.2007 04:06   Новината е видяна 4671 пъти
Комиците с три представления в Бургас
Три представления изнесоха в Бургас комиците. Актьорите Любомир Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов , Петьо Петров-Шайбата, фолкдивата ДесиСлава и рапърът Играта забавляваха бургаската публика, изпълнила до краен предел залата на бургаската опера.
Нашият град е третата спирка от националното турне на комиците в цялата страна “Смях на мах”. След Бургас шоумените ще забавляват хората във Варна, Горна Оряховица, Добрич, Каварна, Стара Загора и т.н. Но само тук бяха изнесени три спектакъла.
“Бургас е градът с най-много представления и най-много фенове”, каза Кръстьо Лафазанов, който е бургаски зет. Уникалното в техния спектакъл е, че публиката задължително участва в него. Едно от превъплъщенията, което видя публиката, бе на Христо Гърбов в певицата Тони Димитрова.
“На нашите представления идват хора от всякакви възрасти - от деца до старци. Но всички истински се забавляват. Хуморът няма възраст. Публиката сама участва в спектакъла. Според реакциите на зрителите и ние реагираме”-заяви актьорът Любо Нейков.
Фолкпевицата ДесиСлава също е част от екипа на “Комиците”. Фината блондинка влиза в ролята на актриса и имитира свои колежки от попфолка - Камелия, Глория, Мира,а и Надка Караджова, дори Шакира. Певицата се включва и в актьорските изпълнения на сцената. На края тя изпълнява своите хитови песни с Руслан Мъйнов и Играта. Самата ДесиСлава сподели, че турнето за нея е урок по актьорско майсторство.
Любо Нейков съобщи още, че група PIF се присъединява с клип към националната кампания за безопасност по пътищата “Карай разумно, спаси живот” по инициатива на “Комиците”, МВР и bTV.
Парчето се казва “Не спя” и видеоклипът към него се очаква да излезе до броени дни. Кадрите, предоставени от МВР, са стряскащи и показват най-жестоките катастрофи у нас. Той добави, че песента ще се завърти в национален ефир, а след това и по други водещи електронни медии.
“Надяваме се малко да разтърси хората. Ще се опитаме да пускаме клипа максимално”, заяви още комикът.
Комиците бяха единодушни, че турне догодина пак ще има, а новият сезон ще бъде по-интересен, на модерен декор, на по-голяма сцена и т.н.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |