В новините
 
25.08.2007 08:25   Новината е видяна 4775 пъти
Скандинавци изместват чехите от Приморско
Скандинавието ще влезе в курортната история на градчето, след като 63-годишната шведка стана едномилионният турист, посетил общината тази година.

Бум а скандинавските туристи отбелязват в Приморско тази година, доскоро в южната община отсядаха предимно летовници от Средна и Източна Европа.
Скандинавието ще влезе в курортната история на градчето, след като 63-годишната шведка стана едномилионният турист, посетил общината тази година.
63-годишната Биргита Беринг бе посрещната вчера от кмета Димитър Димитров и бизнесмени от туристическия бранш като кралска особа.
Скандинавката идва за първи път в България. Тя самата е определила дестинацията след проверка на офертите в Интернет. Присгига заедно със съпруга си, който по време на почивката ще отпразнува 70-годишен юбилей. Неговото предложение беше за
Тайланд, но аз бях чела много за България и много исках да дойдем тук, разказа вчера Биргита пред журналисти.
Турист N 1 милион е определен чрез въведената в местната администрация система за регистриране на почиващите, по нея хотели и пансиони плащат туристическа такса, обясниха от общината.
130 000 са лицензираните легла в Приморско и останалите курортни селища, с около 30 000 повече от м.г. Биргита и съпругът й са си купили почивка от ТУИ и са настанени в комплекс „Перла". Освен цветя, рекламни материали и бутилка вино от кмета Димитър Димитров, шведите получиха още 14 дни олинклузив в комплекса, безплатни талони за чадъри и шезлонги на Северния плаж, талони за вечеря в таверна и пицария, дори безплатен вход и консумация в хитовата дискотека „Зангадор".





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |