В новините
 
27.08.2007 07:18   Новината е видяна 4707 пъти
Номинират Ваклин Стойновски за кмет на Бургас

Инвеститорът на първия български небостъргач Ваклин Стойновски e номиниран за кмет на Бургас. На извънредно заседание изпълнителното бюро на партия “Бургас” взе решение да издигне неговата кандидатура на предстоящите местни избори.

Стойновски е известен бургаски предприемач, създател е на партия “Бургас”, от три години стопанисва плаж Бургас- Север, като неговата фирма “Онтайм” спечели концесия и за двете плажни ивици на града. Има верига заведения в Бургас.

Визията на Бургас като един модерен европейски град се свързва точно с авторитетен предприемач и модерно мислещ млад човек като Ваклин Стойновски, сподели след заседанието Соня Георгиева, член на ИБ на партия Бургас.

Според нея Стойновски се е доказал пред съгражданите си като успешен мениджър и обществена фигура. Крайно време е градът на бъде управляван от един истински мениджър, управление което от години липсва на Бургас, допълни Георгиева. /БГНЕС




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |