В новините
 
30.08.2007 18:04   Новината е видяна 4748 пъти
Бизнесменът Ваклин Стойновски ще се кандидатира за кмет на Бургас
Бизнесменът Ваклин Стойновски ще се кандидатира за кмет на Бургас. Стойновски обяви официално кандидатурата си, като все още не е ясно от кого ще бъде подкрепена тя. Бизнесменът учреди партия “Бургас” през юли т.г. Тя обаче все още не е регистрирана и затова на местните избори ще участва с коалиция. Стойновски не съобщи участниците в коалицията, но заяви, че не са водени разговори в нея да се включи “Атака”.

Ваклин Стойновски е 39-годишен, известен бургаски предприемач. Автор е на проекта за първия небостъргач в Бургас, чието строителство трябва да започне след изборите в Морската градина. От три години стопанисва плаж Бургас-Север, като неговата фирма “Онтайм” спечели концесия и за другата плажна ивица на града. Има верига заведения в морския град.

Днес той заяви, че е разработил програма за два мандата, защото според него това е максималният срок на управление на един кмет. Приоритетите в нея са свързани с жизнената среда на хората и конкретни страни от техния живот. Логиката казва, че в Бургас ще има балотаж, но аз не допускам вероятността да не участвам в него, заяви Стойновски.

Той заяви, че ще работи в бъдещия общински съвет и с представителите на БСП и на ГЕРБ, но не одобрява техните кандидати-Йоан Костадинов и Димитър Николов. Предприеачът ще има листа за общински съветници, заедно с коалиционните партньори.

Така официално обявените участници в кметската надпревара за Бургас до момента са настоящият градоначалник Йоан Костадинов, подкрепен от БСП, кандидатът на ГЕРБ Димитър Николов, когото подкрепиха и от СДС, футболният бос Ивайло Дражев и бизнесменът Ваклин Стойновски. /БГНЕС




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |