В новините
 
31.08.2007 09:37   Новината е видяна 3401 пъти
Анди Флетчер (Depeche Mode) пристига в България като диджей

Анди Флетчер – една от най-влиятелните личности в музикалната индустрия – ще гостува в България.
Анди е един от тримата членове на мега групата Депеш Мод. Той е един от основателите на легендарната банда, създадена в началото на 80-те. От групата казват, че именно той ги сплотява, като често разрешава конфликти между Гаан и Гор. Медиите го смятат за неофициалния говорител на Депеш, понеже най-често той обявява новините им.
Депеш Мод е една от най-успешните ню уейв банди в историята, с над 91 милиона продажби (около 56 млн. продадени албума и 35 млн. сингли) и над 44 песни в класациите на Острова от създаването им досега.
През 2006 Депеш Мод получиха награда в категорията Най-добра група на Европейските награди за музика на MTV. През август тази година групата обяви, че през 2008 отново влиза в студио за да запише 12-ти студиен албум.
Когато не са заедно тримата от Депеш работят по индивидуални проекти. Анди има свое звукозаписно студио и прави ексклузивни диджей сетове. Бургас и Каварна ще имат възможност да се насладят на това рядко удоволствие на 8 и 9 септември, когато той ще гостува в България. В Бургас изявата ще се състои на 9 септември в напълно обновения клуб “Елит” от веригата CoolPlace, като се осъществява със съдействието на Ваклин Стойновски.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |