В новините
 
07.09.2007 10:56   Новината е видяна 6336 пъти
“Фамилия Тоника” събра топхитове на Стефан Димитров

“Фамилия Тоника” събра супертопхитове на популярния композитор Стефан Димитров в чисто нов албум “Нека да е лято...”. За първи път издател на собствената си продукция е “Фондация Тоника”. Някои от четиринадесетте включени композиции са познати на феновете на вокалната формация, други песни са написани специално за случая. Известните отпреди години шлагери обаче са в съвсем нов съвременен аранжимент, като авторът на повечето от тях е Георги Найденов.

       “Интересното е , че пропътувах повече от 70 000 километра от октоври миналата година, докато стане албумът. Тъй като не живеем на едно и също място, изпращах песните и аранжиментите на останалите членове на групата по Интернет. Те ги разучаваха, после записваха своята част и накрая сглобихме целия албум в звукозаписното студио. Но това ,което се получи, ни удовлетворява. Запазихме мелодичния стил и характерността на нашето изпълнение”, довери Гого. Известната бургаска формация пък вече е засипана от куп покани за “лайв” изяви из цялата страна. Като видеоклип към албума пък най-вероятно ще е песента “Обичам те” , която преди време била написана като саундтрак към филм.

      Уникален клип пък сглоби Гого в собственото си студио. Той е към една от емблематичните песни на “Фамилия”-та “Ладо ле”, като видиото проследява изпълнението на шлагера през годините. Пред камерата за минути заставали не само членовете на известната формация, но и мнозина гост-изпълнители, сред тях Мария Нейкова, Мими Иванова, Йорданка Христова, “Рики енд Повери”. “Сам го правих в студиото, като откупих правата за шест наши концерта, които сме правили през годините”, добави Георги Найденов, като уточни, че може би окончателният вариант ще претърпи още промени.

      Очаква се през есента известната формация да направи и промоция на албума си “Нека да е лято...” в Бургас. Това обаче може би ще се случи след края на октомври.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |