В новините
 
07.09.2007 11:19   Новината е видяна 1648 пъти
Наградата на публиката в ретро-парад грабна БМВ от 1955 г. на жител от Лъка

Най-атрактивният и най-стар френски автомобил “Берлие”, собственост на Николай Колев грабна голямата награда на провелия се  в Созопол ретро-парад.
Автомобилното шоу се превърна в изключителна атракция за жителите и гостите на морския град. В продължение на часове стотици любители на стари возила си правиха снимки за спомен. Марио Желев и Светослав Боснов бяха отличени в категориите най-млад и най-възрастен участник. Наградата на публиката грабна БМВ от 55 година на Тошко Желев от поморийското село Лъка
Малък инцидент преди началото на парада не успя да помрачи настроението на участниците и зрителите. Късо съединение в ел.инсталацията на автомобил БМВ от 55 година предизвика пожар. Огънят обаче бе загасен веднага и не причини големи щети.
30-те излъскани ретро-автомобили, ескортирани от полицейска кола направиха парадна обиколка из града.
На официална церемония председателят на бургаския клуб Димо Джамбазов и актьорът Асен Блатечки  връчиха призове в няколко категории. За съжаление Блатечки не успя да представи своя уникален модел “Мазда”, тъй като все още не бил напълно реставриран.
Марио Желев и Светослав Боснов бяха отличени в категориите най-млад и най-възрастен участник. Наградата на публиката грабна БМВ от 55 година на Тошко Желев от поморийското село Лъка. За най-добър реставратор бе обявен бургазлията Манол Гюров, собственик на Форд Мустанг. Награда бе присъдена и за дебют на Неделчо Янков от Стара Загора, който представи Шевролет от 1980 година.
Председателят на пловдивския ретро клуб Дончо Дончев бе отличен за цялостен принос към ретро-движението в България.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |