В новините
 
18.09.2007 04:33   Новината е видяна 4960 пъти
Драгомир Попов ще решава "горчива чаша" с проблеми на Несебър
Кандидатът за кмет на общината, издигнат от коалиция “Единни за община Несебър" предвижда ново многофункционално кметство

Симпатизантка връчи на Драгомир Попов "горчивата чаша", пълна с проблемите на Несебър и съставните селища, а той заяви, че ще се стреми в края на следващия мандат тя да остане празна
Снимка  Митко Димитров

Симпатизанти връчиха символична "горчива чаша" с проблеми на Несебър, които трябва да бъдат решени    , на кандидат-кмета на общината Драгомир Попов. „Ако бъда избран, ще се стремя в края на мандата чашата да бъде празна", отговори Попов. Той обяви официално вчера, че се кандидатира за кмет от името на гражданска коалиция „Единни за община Несебър".
Драгомир Попов е икономист, три мандата общински съветник в местния парламент на Несебър и е един от най-активните негови членове, сочи статистиката с изказванията в зала и броя на внесените предложения. Занимава се със строителен бизнес.
Новата коалиция "Единни за община Несебър" ще атакува местния парламент със собствена листа с общински съветници. Имената в нея са подбрани от самите жители на отделните населени места в общината чрез направено предварилетилно допитване до тях. Сред кандидатите за съветници са финансистът Кирил Панчуков, директор на клоновете на "Първа инвестиционна банка" в Несебър и Слънчев бряг, Веса Латунова - строителен инженер, собственик на частна фирма за строителен надзор и проектиране, Радостина Пирева, ръководител на отдел "Социални дейности", Тома Томов, който се занимава с туристически бизнес, Атанас Ников - собственик на предприятие за производство на строителни детайли.
Коалицията ще участва в местните избори и със свои кандидатури в градовете Обзор, където  кандидат е Галин Нанев, в Свети Влас е Радостина Пирева, в селата Кошарица е Павел Павлов, в Равда - Ангелина Атанасова, а в Оризаре - Станка Стоянова.
 Драгомир Попов набеляза като свой първи приоритет възстановяването на земите на собствениците с влезли в сила съдебни решения. "Има стотици жители на общината, които имат съдебни решения от Окръжен и Върховен съд, но общината не е направила нищо за реалното възстановяване на земите им. Друга идея е изграждане на многофункционална административна сграда, защото всички служби на общината са пръснати из целия град и хората са принудени да обикалят между тях, за да си извадят един документ", даде пример Драгомир Попов.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |