В новините
 
19.09.2007 17:23   Новината е видяна 4754 пъти
NESCAFE 3IN1 И SLEEPWALKINGZ СТАРТИРАТ СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА “JAM ON IT – ЗАРЕДИ СЕ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ”

3 града, 3 сцени и много артисти в есенното издание на хип-хоп фестивала

На 28 септември в Смолян стартира международния фестивал на модерните младежки изкуства JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече”.На 1 октомври в Пловдив и на 2 октомври в София ще се проведат концерти и демонстрации на гост изпълнителите на фестивала. Началният час на събитията е 19 ч. Входът за тях е свободен.

Това е седмото издание на JAMONITЗареди се 3 пъти повече”, което популяризира и развива хип-хопкултурата в България, давайки поле за изява на родни и организирайки участието на чуждестранни хип-хопартисти. За втори път NESCAFE 3in1подкрепя родните брейкъри,MC-та, DJ-и, графити артисти в това уникално по рода си младежко хип-хоп/ фънк събитие. Тази година фестивалът ще се проведе и със съдействието на Посолството на САЩ в България. NESCAFE 3in1и SleepwalkingzCrewзареждат 3 пъти повече с положителни емоции, събирайки млади и талантливи хора от цял свят с една  цел – да се забавляват в ритъма на JAMONITСъщинската част на 5-дневния фестивал ще бъде в Смолян, който ще посрещне младите артисти от 9 страни на 28 септември. На следващия ден Амфитеатърът в центъра на града ще стане арена на бибой битки група срещу група. На 30 септември, третият фестивален ден в Смолян, от 19 ч. ще се изиграе финалният двубой за първото място и наградата на NESCAFE 3in1 от 1500 евро. За първи път в България в атрактивното състезание ще участват 5 чуждестранни брейк състава от Хърватия, Сърбия, Полша, Гърция и Франция. Организаторите от нашумялата с победата си над танцьорите на Мадона формация SleepwalkingzCrewса избрали международно жури за брейкденс надпреварата, съставено от доказаните в бибойнга танцьори Atomicот Хърватия, Rebel169 и DoStepот Германия и Rosseeот България.

Джази-фънк бендът Канопус ще свири по време на полуфинала и финала на състезанието в Смолян. За aтмосферата на JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече” ще се грижат британската бигърл и DJзвезда DonnaDи германският DJHuckspin. Българската DJсцена ще бъде представена от DJ-те Skill (Пловдив), Light (Благоевград) и MadBear (Варна). Гостите ще проведат уъркшопи на теми диджеинг, брейк, уокинг, електрик бугалу и хаус танци. Дискусии и прожекции за развитието на хип-хоп културата в България и по света са друга част от заниманията на артистите по време на престоя им в Смолян.

С концерт и демонстрации на гост артистите ще завършигостуването на фестивала в Смолян.

Ден по-късно, на 1 октомври, JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече” ще гостува в Античния театър на Пловдив. Двучасовата шоу програма на гост артистите BubbleZoo, Sandeep, Sleepwalkingz, Ударната Група, Спенс, DJSkill, DonnaD, Канопус и приятели ще започне в 19 ч.

На 2 октомври, отново от 19 ч., в градината пред Народния театър в София ще се състои финалното шоу, с което ще приключи турът на JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече”. Кулминацията на концертите е изпълнението на една от най-популярните брейкденс групи в САЩ. Участието й е организирано със съдействието на Американското посолство в България и е изненада за почитателите на хип-хоп-а.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |