В новините
 
20.09.2007 17:29   Новината е видяна 5030 пъти
БСП в Бургас обяви имената от кандидатската си листа за съветници

Павел Маринов ще води листата на БСП в Бургас за общински съветници. Името му бе спрягано като евентуален кандидат-кмет на партията преди месец, но БСП реши да подкрепи Йоан Костадинов за четвърти мандат.

Маринов е съветник по морските въпроси на министъра на транспорта. Той бе представен днес на пресконференция като водач на листата от Стойко Танков - председател на общинското ръководство на БСП.

Непосредствено след Маринов в листата е зам.-председателят на общинския съвет на партията Юлия Йоргова, а трети в листата е Георги Киров - бивш заместник-областен управител и настоящ общински съветник.

Стойко Танков каза, че БСП този път залага на нови имена и на нови лица. Средната възраст на кандидатите за съветници до 15-о място е 43 години. Попитан за прогноза за предизборната битка между кандидат-кметовете, Танков каза, че до момента се очертава тя да е между кмета Костадинов и кандидата на ГЕРБ Димитър Николов.

След кандидатурата на Валери Симеонов за бургаски кмет обаче вече му било трудно да прогнозира, посочи той. Симеонов е собственикът на телевизия СКАТ и ще води и листата на кандидат-съветниците от "Атака". БТА





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |