В новините
 
22.09.2007 15:32   Новината е видяна 5118 пъти
Румен Ангелов, кадидат за кмет на ССД Идентифицирам се като десния кандидат за кмет на Бургас

*"ССД няма да допусне Йоан до балотаж, а ДСБ да преразгледа подкрепата си за  ГЕРБ", категоричен е депутатът

"Идентифицирам се като десния кандидат за кмет. В Бургас няма такъв. Ще отстоявам тази позиция. Кандидатирам се със самочувствието за най-подготвен", увери  вчера на брифинг депутатът от ССД Румен Ангелов. Местните от Съюза на свободните демократи обявиха  кандидатурата му за кмет в предстоящия вот след заседание на Политическия съвет на партията. Депутатът счита, че  е  най-подготвения за поста от всички кандидат кметове на Бургас. "Решението да се кандидатирам за този отговорен пост е личен избор и плод на дългогодишна подготовка и работа. То е добре обмислено и мотивирано. Подготвял съм се за това, не защото съм нарцис, а защото съм готов за служба в името на другите", подчерта Румен Ангелов. Шеф на предизборния щаб на ССД ще бъде досегашният общински съветник от партията в местния парламент -д-р Георги Матев.

Той  изрази увереност в блестящия успех , мотивиран от най-достойната кандидатура на един изключително оформен политик. Румен Ангелов отбелязя още, че кандидатът за кмет от партия ГЕРБ- Димитър Николов, който е подкрепен от СДС и ДСБ, не е десен кандидат. Според него, липсва комуникация между кандидата на ГЕРБ и дясномислещите хора в Бургас. Депутатът  призова ДСБ да преразгледа решението си за подкрепа на Николов. Той  уточни, че не е водил разговори с хората на Костов в Бургас по въпроса, но подчерта, че това са хора, с които работи и с които искат едно и също. Ангелов изрази категоричност относно това, че тръгва в  предизборната надпревара с ясното желание да не допусне Йоан Костадинов да управлява четвърти мандат. Той е убеден, че твърдият електорат на БСП не желае управлението на Костадинов и  призова десните да не допуснат до балотаж сегашния градоначалник. Ангелов е убеден, че сегашното управление на Общината е насочено само в една посока-надолу. "Те пречат на развитието на цели поколения и спират развитието на най-силната община в страната", заяви категорично той. ССД обяви и листата за общински съветници, която включва 26 души. На първо място в подреждането е адвокат Севдалина Тодорова. Втори е щурман първа степен Георги Ангелов, а трети - строителният предприемач Станислав Балабанов. Политическият съюз ще излезе със свои кандидатури за кметове във всички съставни селища на Бургас, с изключение на Равнец и Ветрен. Там  най-вероятно ще подкрепи вече издигнати кандидатури. Съюзът  регистрира вчера в ОИК кандидата си за градоначалник в предстоящия вот. Според Румен Ангелов, местните избори са икономически и това е причината профилът на техните кандидати да не е политически. Те обаче били хора, които знаят силните си страни, как се работи и как се решават проблеми. Защото"Ако не  знаеш къде си силен, не можеш да се справиш със слабостите", заключи мъдро депутатът.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |