В новините
 
24.09.2007 05:01   Новината е видяна 4231 пъти
Прокурор обърка обвинението срещу Максим Стависки

Световният шампион оневинен за убийство, спешно поправят делото
Бургаският прокурор, който работи по делото за катастрофата, предизвикана от двукратния световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки, е сбъркал обвинението, съобщи вчера заместник главният прокурор Камен Ситнилски. Повдигнато е обвинение само за причиняване на тежка телесна повреда при катастрофата край р. Ропотамо на пътя между Приморско и Бургас в началото на август, спестено е обвинението за причиняване на смърт, поясни заместник-прокурорът Ситнилски. При инцидента загина 24-годишният Петър Петров от Сливен, който е управлявал колата, ударена от джипа на Стависки, а 18-годишната Мануела Горсова изпадна в кома. При катастрофата бяха ранени още двама души.
Според Ситнилски пропускът, направен от бургаския прокурор, е много сериозен, но грешката може да се коригира. Той уточни, че до месец в съда ще бъде внесен окончателният обвинителен акт срещу Максим Стависки, в който ще фигурира и обвинението за причиняване на смърт на пътя след употреба на алкохол, както и причиняване на тежка телесна повреда.
Пълният текст:
http://www.novinar.net/?act=news&act1=detsrch&mater=MjM2Mzs5





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |