В новините
 
28.09.2007 21:40   Новината е видяна 14228 пъти
В петък вечер отваря врати Студио 54

В петъчната вечер врати отваря единствения по рода си диско клуб в Бургас STUDIO 54.

“Клубът ще работи през целия есенно зимен сезон. Само в STUDIO 54 може да направите едно музикално пътешествие през годините със златните хитове от 70-те, 80-те и 90-те години”, казва Живко Стоянов мениджър на марката Куул Плейс.

Още с откриването си миналата година, STUDIO 54 заяви амбициите си да се превърне в парти дестинация номер 1 ВИП личностите. За изминалия зимен сезон STUDIO 54 доказа своята класа като за кратко време стана хитово място. Така цяла зима бургаският еквивалент на култовия нюйоркски клуб се пукаше по шевовете.

И за този сезон от Куул Плейс няма да изменят на себе си и непрекъснато ще изненадват клиентите си. Специално за най-запалените ретро фенове екипът Куул Плейс им предоставя възможност да получат специални ВИП покани придружени с чаша марково питие.

Музикалната програма на клуба е изключитително разнообразна, но акцента е върху ретрото.
И тази година феновете на Данчо Стълбицата ще могат да чуят неговата селекция от неостаряващи хитове. Партито нa радиоводещия от БНР е всяка сряда. В четвъртък е Relight Party . Caliente Night, ще e отново хита на сезона .

За края на седмицата и по точно в петък, за доброто настроение на посетителите на клуба ще се погрижи  DJ от известния столичен клуб Брилянтин. В събота са добре дошли всички Менадажери на едноименно парти специално за тях.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |