В новините
 
16.10.2007 05:05   Новината е видяна 3936 пъти
АТАКА: КРАЙ НА БЕТОННОТО НАШЕСТВИЕ В ГРАДА

 Блокове никнат в зелени площи, хората газят в кал заради Йоан Костадинов

       Програма как да се спре строителната вакханалия в Бургас, как да се прекрати застрояването в зелени площи, градинки, паркове и детски площадки представиха пред своите избиратели в Бургас кандидатите на АТАКА за общински съветници. Хората на Волен Сидеров в крайморския град се срещнаха със съгражданите си и обявиха пред тях своите планове и проекти как точно може да се спре безумното строителство. Това е възможно с нормативни общински актове и наредби,каквито общинските съветници създават и прилагат съгласно законовата уредба на държавата.

       ,,Тука се планираше да се направят паркове, градинки, а в момента е ужас. “Славейков“ се е превърнал в бетонна джунгла, и то благодарение на нашия кмет Йоан Костадинов. Когато ние влезем в Общинския съвет, всичко това ще спре.”, - заяви областният координатор на националистите и кандидат за общински съветник Деян Стойков.

       Така започна обиколката на кандидатите за общински съветници от АТАКА из бургаския комплекс ,,Славейков,,. От години никой не обръща внимание на болките на живеещите тук. Затова те се обърнаха за помощ към хората от листата на националистите. Жителите на ,,Славейков,, заявиха, че са отвратени от строителните безумия и бетонната джунгла. Отвратени са и от обещанията на общинските чиновници, че ,,Славейков,, ще бъде един от най-озеленените и просторни комплекси.

       ,,Няма въздух тука. Не можем да дишаме. Няма и 50 метра отстояние. Кооперацията ни е задушена от всички страни със строежи. Улица затвориха заради строеж. Знам кой е виновен. Казва се Йоан Костадинов. "-заяви живеещата в комплекса Радостина Дряновска. Тя допълни, че жителите на ,,Славейков,, газят ежедневно кал и мръсотия. Подложени са на безобразен шум. Заради строежите на кооперации,които се появяват ей така - ту в градинка, ту в парк или върху детска площадка.

       Според Величко Иванов пък наистина е много кално навсякъде в този квартали цялата мръсотия хората внасят в домовете си. Хората в Бургас навсякъде посрещат с радост кандидатите на АТАКА, защото сред тях са лицата от любимата им национална телевизия СКАТ. Тя не е високомерна като останалите медии и отразява честно и точно нашите мъки и неволи, заявиха гражданите, дошли на среща с кандидат-общинарите от листата на националистите.

      "В жк "Славейков" виждате картинка от средновековен Бургас. Разкопано, кално , мръсно. Да не говорим за това презастрояване. Блок до блока. Има ли малко местенце, още един блок. Безумието е пълно. Това е в резултат на социалната сетивност на тая управа. Мислене на едногънков, на примитивен човек. Затова сме на този хал. Ние ще спрем тия безобразия. Има си начин. Влезем ли - почваме да ритаме задници." -закани се водещият на предаването ,,Паралакс,, и кандидат за общински съветник от АТАКА - Валентин Касабов.

       Кандидатите за общинари отидоха и в квартал,,Възраждане,,. Там - пак по сигнал на бургазлии. Заради улица с огромен трап. Един през друг живеещите на улица ,,Любен Каравелов,, разказваха за бездействието и бездушието на общинските чиновници. Пред националистите Димитър Петров заяви, ,,,Знам какво трябва да се направи- да се свали кметът и цялата управа на Бургас. Това за мен е безобразие. Омръзна ми от Йоан Костадинов и корумпираните около него хора."

       Всъщност сагата на разбитата улица,,Любен Каравелов,, започна, след като кметът реши, че тя трябва да се препавира. Месеци наред улицата стоя с множество дупки. После я посипаха с некачествен материал и откраднаха паветата. По СКАТ са правени поредица от репортажи на тази тема. Дори проблемът беше представен в предаването,,Предизвикано,, с автор и водещ Стоян Иванов. Той също е в листата на АТАКА. Кандидатът за общински съветник заяви: "Тук можем да видим наглостта на тия крадци в най-ниската им степен .Наглостта им е стигнала д там , че не само не препавираха улицата,ами я посипаха не с пясък, а с боклук. А после откраднаха паветата. Спечелиха няколко хиляди лева,а изтровиха цял квартал.Тия трябва да ги изметем и ще ги вкараме в затвора”.

       Ще действаме без компромис и твърдо, за да имаме чист и просторен град -убедени са кандидатите за общински съветници от листата на АТАКА.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |