В новините
 
19.10.2007 05:44   Новината е видяна 5212 пъти
Черноморски фар: Хората от Крайморие, „Акациите“ и „Зорница“ се жалват на Валери Симеонов

Няма полицейски участъци в отдалечените бургаски квартали.
Хората искат общинската мафия да си иде. Това е изводът от срещите на кандидата за кмет на Бургас от „Атака” Валери Симеонов.
Той се срещна с жители на бургаския квартал “Крайморие” във вторник вечерта. Местните хора изразиха възмущение, че са били пренебрегвани от общината повече от 12 години и открито обвиниха кмета Костадинов, че ги е забравил, отдаден изцяло на своите далавери. През последния си мандат Йоан Костадинов е направил канализация едва на три улици, при това работата по тях е недовършена. В Крайморие хората твърдяха, че земята до местното училище е общинска и е продадена по съмнителен начин. Валери Симеонов лично обеща да провери случая.
Кандидатите за общински съветници на Атака посетиха бургаския квартал „Акациите“. Там хората се оплакаха, че кварталът страда от лоша канализация, разбити улици и дори няма аптека. Живеещите в “Акациите” настояваха в квартала да бъде открит полицейски участък. Бургас не просто е един от градовете с най- висока престъпност в страната. Тук, в квартал “Акациите”, цигани нападнаха и полицейски патрул. Един от служителите на реда беше настанен в болница. Драмата се разигра преди два месеца. Сега как да живеем спокойно, жалват се хората, след като и самите полицаи не успяха да се защитят. Според кандидатите за общински съветници от листата на „Атака” престъпността в Бургас до голяма степен е подхранвана от местната власт. Патриотите се ангажираха тези искания да бъдат поставени за решение в Общинския съвет. Те призоваха своите привърженици, за да преборят общинската мафия, да гласуват с бюлетина № 42.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |