В новините
 
22.01.2001 14:54   Новината е видяна 2453 пъти
Двама убити при взрив в Бургас

НЕТИНФО

Двама души загинаха, а един бе леко ранен при избухването на мощна бомба късно снощи пред латино-бар в Бургас. Взривната вълна покосила трима пред входа на заведението. Двама загинали от тежките наранявания в бургаската болница. Само единият от убитите е разпознат - Димо К. на 26 г. Леко ранен в крака е Пламен Дишков с прякор Кела, на 24 г., известен в морския град като активен деец в петролния бизнес. Мишена на покушението е бил именно той, коментират запознати. Разчистване на сметки между съмнителни бизнес-групировки е най-вероятната версия по случая, смятат следователите.

Районът на среднощния атентат е все още отцепен. Собственици на автомобили, паркирани в района, не са допускани до колите си от полицаите. Взривното устройство било много мощно. Прозорците на съседни блокове са изпочупени, околни автомобили са пострадали сериозно. Латино-барът се намира в сградата на бившата охранителна фирма "Първа частна милиция".

Източник: НетИнфо/ Петко Иванов





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |