В новините
 
02.11.2007 03:11   Новината е видяна 3337 пъти
Коалиция МОРЕ избра своя кандидат за кмет на община Несебър

Коалиция МОРЕ избра своя кандидат за кмет на община Несебър – Николай Димитров. Това стана ясно, след като бяха проведени срещи и бe подписано предизборно политическо споразумение. Николай Димитров пое ангажимент, че ще работи съвместно с младата коалиция и прие нейната програма за развитие на община Несебър.

      Ръководството на МОРЕ припозна Николай Димитров като своя кандидат, защото той се приближава най-много до платформата и идеите на коалицията. Той е кандидатът, който не се самозабрави с обещания и нападки, а призова към приемственост. Точно такъв човек е необходим на община Несебър – умерен, успял, можещ и мотивиран да работи.

      “Радваме се, че Николай Димитров достигна до балотаж и сме уверени, че той ще бъде новият кмет на община Несебър”, заяви след срещата председателят на ИК на МОРЕ Динко Динев. “Призоваваме всички наши симпатизанти да го подкрепят, за да имаме един истински мениджър начело на нашата община”, допълни г-н Динев.

      От МОРЕ вярват, че това ще направят и всички, които искат да променят статуквото и да живеят като истински европейци. Коалицията призовава в неделя всички да си спомним, че кметът е нашият облик пред България, Европа и света.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |