В новините
 
05.11.2007 10:57   Новината е видяна 4356 пъти
Криминална хроника Бургас през weekend-a

На 03/04.11.т.г., чрез изкъртване на ламарина от покрив е проникнато в кафене «Калина», намиращо се пред Трета поликлиника в Бургас, откъдето е извършена кражба на различни марки цигари, всичко на обща стойност около 2 000 лв. По случая работят служители от Първо РПУ Бургас.

На 05.11.т.г. около 02.00 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение за горящ л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация, собственост на 36 годишен бургазлия, паркиран до бл. 58 в к-с «Славейков». Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. При извършения оглед е намерена и иззета пластмасова петлитрова туба, със следи от бензин. Работата по установяване на прчините за инцидента, както и нанесените щети продължава от служители на Второ РПУ Бургас.
На 04.11.т.г. около 03.00 ч. в паркиран на несебърската улица «Хан Крум» микробус «Фолксваген транспортер», с бургаска регистрация, собственост на 36 годишен мъж от Несебър, е възникнал пожар, в резултат на който е засегнат двигателя на автомобила. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Причините за запалването, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на РПУ Несебър.
                               
На 04.11.т.г. около 17.30 ч. по пътя с. Братово - с. Равнец настъпва пътен инцидент между : каруца, управлявана от 53 годишния Р.М. от с. Равнец и л.а. «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 52 годишния Т.Т. от Бургас. От ПТП леки наранявания са получили пътуващите в каруцата – М.Д., 46 годишна от с. Равнец и М.И., 59 годишен от с. Равнец. Причини за ПТП : движение  на каруцата в  тъмната част на денонощието без допълнителни обозначения с червени светлоотразители или ветроустойчив фенер, поради което същата е застигната и ударена от движещия с несъобразена скорост л.а. «Ауди». При изпробване на водачите с дрегер за наличие на алкохол е установено, че Р.М. от Равнец е управлявал каруцата след употреба на алкохол с концентрация 0,34 промила.
На 04.11.т.г. около 16.20 ч. по пътя Поморие - Бургас след Военно почивна станция «Сарафово», поради движение с несъобразена скорост в десен завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се на пътното платно, л.а. «Опел корса», с бургаска регистрация, управляван от 36 годишната П.А. от Поморие. Жената, с комоцио и контузии на главата и гръдния кош, е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, без опасност за живота .





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |