В новините
 
05.11.2007 15:53   Новината е видяна 7506 пъти
Тома Спространов избира красиви бургазлийки
И короната за красота тежи... Ослепителната Анна Зартова едва се справя да удържи призовете
Анна, дъщерята на благодетеля Ивайло Зартов, спечели титлата “Морска сирена”
18-годишната Анна Зартова, студентка по журналистика в Бургаския свободен университет и дъщеря на благодетелния Ивайло Зартов, спечели титлата “Морска сирена” на проведения в края на миналата седмица в Бургас първи конкурс за красота за момичета-дебютантки. Дългокосата чаровница омагьоса с финес и интелигентност 7-членното жури, председателствано от музикалния бос Тома Спространов. Ани се открои първо с перфектните си мерки, после блесна с умните си отговори на въпроси, свързани с миналото, настоящето и бъдещето на областния център.
Подгласничка й стана Пламена Янева, също на 18 г. С равен брой точки журито оцени две претендентки за третото място – Стиляна Кирязова и Ирен Калушева.
Според организатора Захари Чернев този конкурс цели да извади от анонимност обикновените момичета, неизкушени досега от мисълта за прожектори и моден подиум.
12 бургазлийки, на възраст от 15 до 19 г., дефилираха на паркета в Танцовата академия, добила вече популярност с изисканите си партита и шоу програми. Трите тура на състезанието бяха разнообразявани с пъстра танцувално-музикална програма. Глас изви познатият с меломанските си наклонности екскандидат за кмет и неуморен търсач на истини д-р Петър Бодуров. Пластично и страстно пред зрителите танцува двойката Деян Стефанов и Нина Танакова, вицешампиони на България за 2007 г. по латиноамерикански танци. Публиката обаче бе истински взривена от небезизвестния Венцислав Такев, който умее да извади всякакъв стон от цигулката.
Целият конкурс бе записан от тв Евроком, където Тома Спространов има свое предаване. Бургаското състезание ще бъде показано по света, тъй като записът ще бъде качен на спътник, увери Спространов.

СНИМКИ
Златната цигулка на България Венцисалв Такев освен като прецизен член на журито се показа и изумителен жонгльор с цигулката, партнира му китаристът Ники Стоянов




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |