В новините
 
12.11.2007 10:03   Новината е видяна 10346 пъти
Ден на кафето организират в Натали

Как се приготвя истинско италианско кафе и топъл шоколад ERACLEA (ЕРАКЛЕА)  ще покаже във вторник 13.Ноември.2007 година на бургазлии Георги Бундев, представител на Лаваца. Домакин на ексклузивното събитие е стайл кафе Натали, които с времето показаха, че обичат да сюрпризират клиентите си.

Кафе-специалистът идва за втори път в Бургас по покана на любимото на мнозина заведение. В Стайл Кафе Натали г-н Бундев ще покаже тайните в приготвянето на истинско ароматно кафе и топъл шоколад ЕРАКЛЕА.

Освен традиционното еспресо обаче, голямата изнедата за страстните кафеджии ще са коктейлите ЕРАКЛЕА, които ще се предлагат. В 14:00 часа Георги Бундев ще застане зад бара, за да миксира коктейли, които клиентите напълно безплатно ще могат да дегустират.

„Така всички посетители на стайл кафе Натали ще могат да тонизират деня си с чаша хубаво кафе Лаваца или топъл шоколад ЕРАКЛЕА. Пиенето на кафе има дълбоки корени в нашата история. А дните на кафето, които организираме се превръщат в традиция за нас”, споделя Живко Стоянов, мениджър на верига заведения  Куул Плейс. „Ще се раздават и информационни материали, за да се запознаят нашите клиенти  и с другите свойства на кафето”, допълва още г-н Стоянов.

Също от вторник в кафе Натали ще се предлага и марката ЕРАКЛЕА.  Италианският концерн за производство на напитки с шоколад е създаден още през 1968г. С времето бранда се утвърждава не само на италианския, но и на световния пазар благодарение на философията си да предлагат най-качествените продукти поднесени с традиция, иновативност и стил.

ЕРАКЛЕА предлага на клиентите си голям избор на шоколад с различни вкусове. Линията продукти топъл шоколад „La Antica Cioccolateria e Cremeria” е най-известната и най-консумираната от всички продукти на ЕРАКЛЕА.

Освен това шоколадово изкушения, стайл кафе Натали ще изненада клиентите си и с новата марка на кафе Лаваца - Лаваца Пеачере.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |