В новините
 
12.11.2007 10:32   Новината е видяна 4309 пъти
Валери Симеонов оглави Общинския съвет в Бургас

Шефът на Скат и водач на групата на партия “Атака” Валери Симеонов е новият председател на Общинския съвет в Бургас. Той бе единственият кандидат за поста и бе избран на първото заседание на Местния парламент днес. 
То бе открито от областния управител Любомир Пантелеев. Кметът на община Бургас Димитър Николов и новоизбраните общински съветници положиха клетва.
”Полагането на клетва не е формален акт. Това е съзнателна гаранция пред избирателите ни, че нашите мотиви да управляваме града са морални, а не меркантилни.
Искрено се надявам и вярвам, че всеки един от нас оценява огромната отговорност, която поема. Очаквам, всички вие да сте част от новия стил на управление на Бургас. Вярвам, че длъжността общински съветник ще престане да буди асоциации за нечисти интереси и нисък морал”, обяви след церемонията кметът на Бургас. Николов заяви, че подава ръка на всички институции и представители на властта за коректно и открито партньорство в името и интересите на гражданите на общината.
На днешното заседание бе избрана и 7 членна временна комисия, която ще изработи проект за Правилник за работата на Общинския съвет и постоянните комисии.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |