В новините
 
24.11.2007 05:39   Новината е видяна 3028 пъти
Красимир Стойчев става зам.-кмет по финансите
Бившият финансов директор на  Пристанище - Бургас от времето на Жан Виденов става зам.-кмет по финансите на община Бургас.  От вчера Красимир Стойчев ще отговаря за бюджета и финансите на общината.
Красимир Стойчев е завършил Икономически техникум в Бургас и  Икономически университет - Варна, специалност “Счетоводство и контрол”, след това право в БСУ. Преминал е успешно курс по топмениджмънт в транспорта в белгийския град  Гент. През периода 1986 до 1997 година е работил в Пристанище - Бургас като главен счетоводител, директор “финанси и маркетинг”, зам.-изпълнителен директор и зам.-председател на съвета на директорите, имал е право да представлява порта като изпълнителен директор съвместно с бившия шеф тогава Стоян Алексиев.
След 1997 година, когато пада правителството на Виденов и идва това на Иван Костов, развива частен бизнес в областта на търговията на едро, строителството, транспорта, корабното агентиране и спедицията.
Владее руски и английски език, пише още в неговото SV.
През миналата седмица за поста на зам.-кмета по финансите упорито се говореше, че ще бъде обявен  конкурс, като ще се търси младо юпи.
“Голяма част от дейността, която се извършва в неговия ресор, е и правна материя и затова е нужно съчетанието от двата вида образование, което има Красимир Стойчев. Заложих на човек с голям опит и  рутина.
Въобще не се притеснявам от факта, че е бил директор на порта по времето на Виденов. За мен е важно да функционират всички звена на територията на общината”, заяви вчера кметът Димитър Николов пред “Черноморски фар”.
Вчера станаха ясни и последните заместници на кмета. Официално в длъжност встъпи и зам.-кметът по здравеопазване Лорис Мануелян, който е шеф на бургаската хемодиализа.
Днес всички заместници на кмета ще отворят кабинетите си и официално ще представят своята дейност и визия за управление.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |