В новините
 
24.11.2007 06:02   Новината е видяна 3502 пъти
Вълчо Чолаков оглави временно СДС Бургас

Адвокат Вълчо Чолаков бе избран единодушно за временно изпълняващ длъжността общински председател на СДС Бургас. Гласуването бе проведено на събрание на общинския съвет на сините снощи.
”Благодаря ви за доверието. Знам, че ме чака много работа, защото трябва да върнем доверието на хората в СДС. Вярвам, че организацията има бъдеще и потенциал и ще привлича нови лица, доказали се хора, които да помагат с идеите и опита си”, обяви Вълчо Чолаков. Той поема временно поста от Костадин Марков, който бе назначен за зам.кмет по строителството в Община Бургас.
Сините насрочиха общинска конференция на 16 декември, на която ще бъде избрано ново ръководство.
На заседанието снощи бе направен и анализ на резултатите от местните избори. Общинското ръководство отчете по-нисък процент на доверие с предишни избори, но бе категорично че няма място за униние.
СДС Бургас взе правилното решение на тези избори. Държахме да има промяна и без собствен кандидат за кмет постигнахме добър резултат и участие в местната власт, бе общото мнение на сините.


Вълчо Чолаков е юрист по образование , с практика в общинското и административното право. Управител и съдружник в Туроператорска фирма “НЕМО” ООД, мажоритарен съдружник в консултантско дружество „Чолаков и Партньори”. Учредител и Член на бургаското сдружение за извънсъдебно разрешаване на спорове, членува в Съюза на юристите в България и в Съвета на адвокатската колегия- гр.Бургас.
Придобил професионална квалификация по подготовка, разработка и управление на проекти, финансирани от Европейския съюз.
От 2003 година е член на бургаската организация на СДС.
Женен е, с едно дете.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |