В новините
 
25.11.2007 06:51   Новината е видяна 4082 пъти
Дирекция “Управление при кризи, обществен ред и сигурност” ще се преструктурира

Директорът на Дирекция “Управление при кризи, обществен ред и сигурност” Костантин Луков съобщи, че предстои тя да бъде преструктурирана.

      Това стана по време на днешната му неформална среща с бургаските медии.

      Тази реформа се налага, за да стане службата по-гъвкава и мобилна. Предстои въвеждането на спецификации в работата на отделните служители – едни ще се грижат за обществения ред, други ще се борят с незаконното строителство, трети ще се занимават с рекламите. Ще бъде предложено да се увеличи броят на личния състав в дирекцията, както и да се осигурят нови, по-представителни униформи, включително и шапки. Тези промени ще бъдат предложени за гласуване на Общински съвет – Бургас.

      От личния състав на дирекцията единствено досегашният й шеф Бонко Димитров е подал оставка. Костантин Луков заяви, че на тези, които остават /30 души, без началниците на отдели/, ще им се наложи да работят в нови и доста по-динамични условия, а ако някой от тях смята, че няма да се справи, може да постъпи достойно, депозирайки оставката си на неговото бюро.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |