В новините
 
25.11.2007 06:57   Новината е видяна 4069 пъти
Почистват дърветата по главната, преди да бъдат украсени за празниците

По заповед на кмета Димитър Николов дърветата по главната улица в Бургас се почистват от изсъхнали и несъразмерно растящи клони, за да придобият по подходящ и удобен за украсяване вид.

      Акцията е част от инициативата „Да украсим Бургас”, посветена на предстоящите Никулденски и Коледни празници. Идеята на Димитър Николов е градът да грейне в коледни светлини още на 6 декември – Никулден. Тогава ще бъдат запалени едновременно в един и същи час коледни елхи не само в центъра, но и във всички комплекси. По настояване на кмета коледните дървета ще бъдат предимно изкуствени.

      Още веднъж Димитър Николов се обръща с призив към бургаския бизнес и гражданите да помогнат с материали и средства за реализирането на идеята. Припомняме, че е обявен конкурс за най-добре украсени офиси, магазини, сгради, панелни блокове и домове. Участниците ще имат срок до 6 декември и ще се включат в едновременното пускане на коледните светлини на града.

      Акцията се налага заради липсата на средства, предвидени за коледна украса 2007.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |