В новините
 
30.11.2007 05:32   Новината е видяна 16853 пъти
Още като стъпя на жп гарата и ме залива особена емоция

“Книга за балета” е адресирана до широка аудитория, казва издателят Константин САГАЕВ


Константин Сагаев принадлежи на известната музикална фамилия, роден е през 1946 г. в София. Започва да учи история и археология в Прага, но събитията през 1968 г. го връщат в родината и дипломата си по история получава в Софийския университет. Трудовият му път минава изцяло в областта на културата – у нас и в чужбина.
Неотдавна двамата с брат си Желяз основават издателство “Братя Сагаеви”, което ще залага на стойностната литература. На книжния пазар вече се появи неговият пръв продукт “Книга за балета”, написана от техния баща Любомир Сагаев. Бургас е първият извънстоличен град, където организират публично представяне на любопитния сборник. “Книга за балета” ще се продава довечера в операта, а поводът е премиерата на “Любовна магия” и “Пролетно тайнство”.
Константин Сагаев е семеен, има син Любомир, студент по международни икономически отношения в София, който посвещава голяма част от времето си на бургаския клуб по японското бойно изкуство кендо.

– Г-н Сагаев, поздравления за хубавото издание - “Книга за балета”! Бихте ли очертали аудиторията, за която е предназначено четивото?

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1818





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |