В новините
 
01.12.2007 06:09   Новината е видяна 40445 пъти
Патиланско царство, Завръшането на Динозаврите и други алегории

Ново попадение получено по мейл-а:)
Патиланчо всеки ден искал да не е Патиланчо, а да е Мери ПопинС и всички много да го харесват. После сменил мерака си и искал да е Баба Цоцолана.
Баба Цоцолана дълго време държала властта на село, защото не щяла да ходи по-далеч, а тук си била свикнала, направила си била вече полог и като си сядала или падала на задните части, те винаги идеално и прилепвали и затова не чувствала да я боли, а даже и било весело, щото и трудно ставала от смях.
Обаче Патиланчо решил да стане Баба Цоцолана и затова Патиланчо тръгнал на училище, защото да станеш баба Цоцолана се иска първо да бъдеш обучен в Общински съвет.
После Патиланчо се срещнал със Смехурко и понеже Смехурко се харесвал на много хора, Патиланчо се зарадвал, че си е срещнал батко, който да му помогне да стане баба Цоцолана и почнали да си пишат дълги писма. Патиланчо и неговите пПатиланци докладвали на Смехурко what"s Up и what"s Dowm. Батко и той - понеже бил Смехурко и го харесвали искал да го харесват още повече и понеже особено го харесвали по талавизията и той решил, че е най-харесваният, което в Общинския случай било така.
Батко Смехурко и Патиланчо се харесали на дечурлигата в махалата и махалата избрала Смехурковия Патиланчо за Баба Цоцолана. А! Да! БаБа Цоцолана правела много хубав петмез от тиква! Имапо и една снимка с тиква, обаче вече я няма.
И така ,.. като станал Патиланчо Баба Цоцолана и трябвало вече да се гласи да готви, да пере, да чисти, да се вижда с разни хора и да приказва свързано... Обаче новата баба Цоцолана всъщност искала да е баба Цоцолана, но не знаела какво точно е това, нито пък каква е Идеята.
И в Патиланското царство настъпил смут = един можел, но не искал, друг искал, но не ставал, на трети му ставал, обаче едно е да ти става, друго е да можеш и според теорията на хаоса динозаврите били на ход, т,е, Динозаврите се завърнали.
И ... голям хаос, голямо цъкане настъпило, щото дружинката на новата баба Цоцолана знаела какво е да правиш пакости, но не знаела, че като станеш Баба Цоцолана може да трябва да можеш. И понеже не били много в час и не знаели като вземат властта к"во да я правят, щото те не били взели властта, ами хората като нямало друг дето иска да стане Баба Цоцолана нахендрили Смехурковия Патиланчо, и се оказало, че няма достатъчно патиланци, а и тия дето ги имало .... мале мила ...

Ще си изпати ли патиланчо или ще влезе в час, защото май до Нова Година и ще му пишат двойка, нищо че учителите на Смехурко стачкуваха. И тъкмо щото стачкуваха няма да има ваканция и ... това е положението

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |