В новините
 
04.12.2007 04:51   Новината е видяна 6973 пъти
Нямам приемен ден, вратата ми винаги е отворена

Започвам да работя за своя втори мандат - ще построя болница и ще превърна общината в социалносправедливо място за живеене, зарича се градоначалникът


Панайот Рейзи - новият кмет на Созопол:

 Когато политици заговорят за Созопол, се сещат за Панайот Рейзи, а когато кажат Панайот Рейзи, знаят че иде реч за Созопол. Той заслужи да управлява най-романтичната, най-красивата и вече осъзнато най-апетитната община край морето, изпреварвайки Веска Караманова в устрема й за втори мандат. След дълга и упорита 12-годишна война, след три опита - третият успешен! "Не се отказвах, защото виждах, че в работата ми да спечеля доверието на хората, имаше градация", не крие импулсивният и темпераментен г-н Рейзи, чийто младежки ентусиазъм все още не е изчерпан. Той е на 42г., щастливо женен за настоящата кметша Ваня, която тези дни му роди втора дъщеричка.
Ще помня ноември 2007-а като кулминационният период в личната ми и професионална биография, споделя  новият управник, който само месец преди това разви авангардната идея Созопол да си направи Ботаническа градина, по-екзотична и китна от университетската в Балчик.

 - Г-н Рейзи, направихте първата копка на първия обект във Вашия мандат - новата ел.подстанция, която ще реши проблемите с тока. Какви са амбициите ви за развитието на инфраструктурата?
-Аз съм щастлив, че още на 20-ия ден, след като съм в общината направихме копка на нещо, което чакаме от много години. Това ще е най-малкото, което ще направим аз като кмет заедно с целия общински съвет. Предстоят ни прекрасни 4 години, през които ще има много средства  и изпълнени идеи. Аз мисля, че това ще е хубавият мандат на Созопол. Ще работим много, инфраструктурата е занемарена, мтого обекти са започвани и изоставяни.
- В какво състояние заварихте Созопол след кметуването на Караманова?

http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1831





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |