В новините
 
03.12.2007 10:26   Новината е видяна 6583 пъти
Какво предстои през Cедмицата и няколко Скандални разкрития преди Нова година

В Бургас по някое време днес температурата ще е около 15 градуса, но все още не е. Това ще подпомогне действията на Органите.

Иде Никулден, после Осми Декември, Игнажден, Коледа, няколко именни дни и Нова година. После пак именни дни и програмата става натоварена до степен, в която Правилникът и Структурата отиват в background-a на събитията.

Ще работим, няма да работим, ще работим няма да работим... Бяла маргаритка с жълти звездички са хванали в Сградата с колоните и късат листенцата едно след друго - Валери държи китката, а Ваклин табла с отбрани питиета, върху която капят листенцата на цвенцето. Двамата са сред първите по азбучен ред, но всичко в документите им се оказва наред. Освен това се оказва, че Валери стои добре.

По  и около главната издигат украси за Коледа и Нова година. Изглеждат доста вехти, като политик, който скача от една в друга силна прегръдка, но светлинките създават приятно настроение. Звездички, пръчки и топки са закачени и по стълбовете на Демокрацията. Багери копаят улиците, бетоновози игриво припяват песнички.
Онова вонливо място, наречено мило Гроуша е превърнато в Дупка, в която цигани залагат навита тел и изливат пихтиеста сивкава маса. Започва нов строеж на около 500 квадрата.

Cool Uncles ще имат 2 свирения в 5th Avenue, което научаваме от един нахален sms. В заведението цените на питиетата, от които не боли глава , са на малко по-ниски цени от онези в капаните, от които боли глава. Капаните обаче са станали непоносими, и само най-старият капан е в що-годе запазено състояние. Останалите имат дори покривки, битови покривки с мотивчета и солнички в този стил, и почти нямат клиенти през зимата. Чорбите в Стария капан стават, обаче цацата е от лятото.

Събарят около 300 незаконни постройки, много от тях масивни, в Ченгене скеле. Години наред властта си затваряше очите пред това, което се случва в Рибарското селище. Сега започва нов лов на вещици. Все пак е оставена вратичка за онези, които имат някакви документи или дядовците им са имали лодки. Съществува реална опасност днешните управници да нагазят лука. Коментари няма.

Никулден ще бъде в четвъртък. което е неизбежно. Свободни места няма. Ще палят елха. Междувременнно 4-5 автомобила са изгорели, което разбираме от черната хроника на Цвети Рандева.

Балет Дюн ще имат 2 концерта в Дома на Нефтохимика.

В края на седмицата ще бъде 8-ми Декември. Празникът ще бъде честван от студенти, бивши студенти и още по-бивши студенти. В Бургас академичният дух изчезна преди няколко години.

Пропуснатите да не се сърдят - за тяхно добро е.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |