В новините
 
04.12.2007 10:15   Новината е видяна 4427 пъти
Втори служебен автомобил на телевизия СКАТ е опожарен

Втори служебен автомобил на бургаската телевизия СКАТ е умишлено опожарен тази нощ.

"В 01.36 часа пред централния офис на телевизията три лица със среден ръст са полели колата - Ситроен "Берлинго", със запалителна течност, най-вероятно бензин, след което са я запалили", съобщи програмният директор и общински съветник Стоян Иванов.

Подпалвачите са действали изключително бързо. Преди 10 дни, на 26-ти ноември, бе запален лека кола "Дачия", също собственост на медиата.

Това стана само ден преди първото заседание на новия общински съвет, чийто председател е собственикът на телевизия Валери Симеонов.

Тогава Симеонов каза, че това е предупреждение заради влизането на Атака в политиката и в местната власт и най-вече - заради твърдото намерение на общинските съветници от групата на Атака да спрат разграбването на Бургас.

Сега палежът отново става ден преди заседание на бургаския общински съвет. Утре е тържествената никулденска сесия на местния парламент.

Опожарените автомобили носят големи стикери с надпис СКАТ, така че вероятността да са запалени погрешка е нулева, категорични са от телевизията.

http://news.club.bg/137388.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |