В новините
 
10.09.2004 02:14   Новината е видяна 6132 пъти
Преглед на печата
Бургас ДНЕС И УТРЕ
Днес и утре в Бургас ще се състои работно съвещание на ръководството на НДСВ. Вляво от жълтото каре - "Правят чучело на министър Василев в Бургас". В началото на есента Общ. Съвет Бургас реши, че на журналистите им е скучно и спретнаха две бързи сесии - в интерес на истината на втората е било гласуван някакъв проект за екотуризъм в Общината с цел кандидатстване за финансиране - при това този път с единодушие.

Черноморски фар
В чеелото отново е проблемът със суматохата в Общински съвет. Да се решат ли проблемите на Меден Рудник, както предлагат от СДС, или да се погледне (ако гледането е от полза) "по-глобално". За водата, кладенците и това дали има начин да накараш някого да направи това, което не желае. Мързелът - като естествено състояние на съществуването на организма.
67% от капитала на "Бургаско пиво" беше продаден на белгийска фирма. След това се понесоха слухове (както в жълтите хроники подчертават - 47% верни). Бургаско пиво ще продължи да съществува на пазара и не се предвиждат логистични промени.

Радост в къщи: Румен Аначков е писал! Това е добър знак :).




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |