В новините
 
12.12.2007 19:57   Новината е видяна 6014 пъти
Денонощна стоматология ще заработи в Бургас

Нищо чудно Денонощна стоматология да заработи в Бургас. Това научихме от пресата и новинарските емисии. Д-р Лорис Мануелян се е видял с д-р Димитър Енчев - шеф на Стоматологията и познат като един от най-добрите специалисти.
За болницата ще се използва сградата на настоящия стоматологичен център на ул. "Александровска", който ще продължи да съществува на същото място. /?! това не го разбрахме/
За реализирането му няма да са необходими много средства, тъй като наличната база съществува и ще бъдат необходими само ремонтни работи и  дооборудване на сградата на стоматологичния център на "Александровска".
Това твърди Д-р Мануелян.
Засега жителите на Бургас и околните квартали и села ползваха изключително услугите на частните денонощните кабинети, които в последните няколко години се създадоха или жабуркаха устната си кухина с ракия.

Проект за 24- часова специализирана стоматологична болница  разработва Община Бургас - за формата на собственост засега нищо не се разбира, но пускането на тактиката пред стратегията е ... strange.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |