В новините
 
19.12.2007 02:44   Новината е видяна 6075 пъти
В Малко Търново печелят проекти за европарите
В община Малко Търново непрекъснато се подготвят проекти за усвояване на парите от еврофондовете, част от които вече са одобрени и се работи по тях. Това съобщи  Антония Дякова – директор на специализирана администрация за подготовка на европроекти към общината.
Най-скъпа сред предвидените дейности е изграждането на депо за твърди битови отпадъци. Стойността е 8.7 млн.лева, а проектът е все още в работна фаза.
В момента специалистите подготвят за кандидатстване и разработка цялостното изграждане на канализацията на Малко Търново. Общата дължина на улиците, които ще бъдат обхванати, е 5.4 км, а стойността на работите е 2.5 млн.лв. Подготвя се необходимата документация, съгласуват се плановете, изработва се проектът.
Паралелно с това се работи и за изграждане на водовземно съоръжение за водоснабдяването на с.Сливарово, което ще струва около 800 хил.лв. Проектът е технически подготвен и има разрешение от МОСВ, обясни Дякова.
Готови вече за кандидатстване за пари от еврофондовете са проекти за изграждане на канализацията на с.Бръшлян, която ще струва 660 хил. лева, и на с.Стоилово, на стойност 1.5 млн.лв.

http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=2011





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |