В новините
 
30.12.2007 07:57   Новината е видяна 8682 пъти
"Токуда банк" АД ще разкрива нови офиси по Черноморието

Бизнесът трябва да се отвори към новите възможности от Европа


Димитър Христов, директор на бургаския офис на "Токуда банк"АД

Димитър Христов е роден на 7 ноември 1962 г. в Бургас. Завършил е ВИНС-Варна, специалност "Счетоводство и контрол". В банковата система е от 1992 г. За 14 години е преминал различни нива на банковото обслужване и управление. Започнал е в Търговска банка "Средец"АД клон Бургас като кредитен инспектор, след това е главен счетоводител в същата банка до 1995 г., после е назначен последователно като заместник-директор и директор на Регионалния клон на Търговска банка "Биохим"АД в Бургас, началник отдел "Банкови продукти" и консултант на бизнес клиенти в "Ейч Ви Би Банк Биохим"АД.
Така до края на октомври 2005 г. в банковата институция, където е работил, Димитър Христов е претърпял цялото развитие на банковата система от консолидирането до продажбата й.
От 2005 г. Димитър Христов е директор на бургаския офис на "Токуда банк"АД.

-Г-н Христов, как "Токуда банк" АД отговаря на необходимостта от кредитиране на гражданите и бизнеса в условията на една все още преходна пазарна икономика?
- Банката обслужва граждани, малки и средни предприятия, корпоративни клиенти, болнични и медицински институции, а също и общини. Тя предлага специални програми за кредитиране предимно на субекти от здравната сфера, МСП, земеделски стопани, бенефициенти по еврофондовете и други.
Акционерният капитал на "Токуда банк" АД е 45 милиона лева, а мажоритарен собственик е International Hostptal Service Co., Osaka, Japan. Нашата сигурност идва от собственика в Япония - д-р Торао Токуда и от това, че "Токуда банк" съчетава в себе си както най-съвременните банкови технологии, така и онова отношение и уважение към клиентите, от което всеки един се чувства специален и значим.
Както е известно, "Токуда Банк"АД е част от икономическата група Tokushukai Medical Corporation, Japan, чийто основател и собственик е д-р Торао Токуда. Д-р Токуда е бил четири мандата член на Долната камара на Японския парламент, като в настоящия момент  е заменен там от своя син - г-н Такеши Токуда. Д-р Торао Токуда е едноличен собственик на International Hospital Service Co., Tokushukai Medical Corporation, фондация Tokushukai Scholarship, "Токушукай - София" ЕООД и др.

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=2070

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |