В новините
 
24.02.2008 05:50   Новината е видяна 3925 пъти
Криминална хроника 23.Февруари
На 22.02.т.г. около 14.00 ч. в дома на 48 годишна жена от с. Медово влизат две жени с малко момиченце за да пият вода и под предлог, че в къщата има магия, поискали да я развалят. За целта собственичката трябвало да предостави всички налични пари, които непознатите зашили във възглавница. След като произнесли няколко заклинания жените си тръгнали и след няколко часа 48 годишната стопанка установила, че е станала жертва на измама, при която са й откраднати 2 050 евро и 50 лева. Работата по установяване самоличността на измамничките продължава от служители на РПУ Поморие.
На 22.02.т.г. около 12.43 ч. в Пето РПУ Бургас е получено анонимно телефонно обажданеза поставено взривно устройство в сградата на СОУ «Добри Чинтулов» в к/с «Изгрев» - след своевременно отцепване на района и извършена щателна проверка, съмнителни вещи или предмети не са открити. Директорът на учебното заведение не е подписал декларация за поемане на отговорност, поради което занятията са прекратени и училището е запечатано за 24 часа. Работа по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.
На 21/22.02.т.г., чрез изкъртване на гетинаксова стена е проникнато в магазин за хранителни стоки, намиращ се в Карнобат, откъдето е извършена кражба на сумата от 400 лв. Работа по случая продължава от служители на РПУ Карнобат.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |