В новините
 
28.02.2008 04:58   Новината е видяна 6019 пъти
Офроудъри разораха танковия полигон край Пънчево

Зрелищната надпревара става традиционна, ще гастролира и в страната. Добре планираното трасе позволи на стотиците зрители отблизо да се насладят на атрактивни изпълнения. Осемнадесет екипажа, почти хиляда ентусиазирани зрители, прекрасно слънчево време и четиридесеткилометрово трасе бе съботната формула на зрелищната 4х4 игра “Съкровището на T-MAX”.
На бившия танков полигон край село Пънчево старт на състезанието даде с пистолетен изстрел лично кметът на община Средец инж. Тодор Пройков. В последвалите напрегнати почти три часа всеки екип трябваше да намери и сглоби частите на описанието къде е заровено съкровището. След което, разбира се, и да го открие.
Още снимки и текст:
http://www.factor-bs.com/news-2502.html

Трасето бе разнообразно, при това подбрано така, че голяма част от него можеше да се наблюдава от многобройната публика. В някои от най-атрактивните участъци тя бе непосредствен наблюдател, а при нужда и доброволен помощник на закъсали машини. В гористите части пък организаторите се бяха постарали да изненадат екипажите с капани и уловки, за да се поизравняват възможностите на всички участници. Те трябваше да преодоляват кални и водни препятствия, да демонстрират истинско майсторство в управлението на мощните машини. В крайна сметка съкровището /сума от 900 лева/ грабна смесен екип – пилот Румен Данаилов от Ямбол и навигатор Димитър Мавродиев от Бургас с “Дайхацу”.
“Много добро мероприятие стана. Много интересно, с разнообразно трасе. Благодаря на организаторите, които направиха всичко за нашето удоволствие”. “Мероприятието беше перфектно организирано. Емоциите бяха за всички - участници, зрители и организатори.”, “Тежък уикенд беше. Страхотно трасе, перфектна организация, която трябва да засрами организаторите на състезания от национално ниво!”, са част от мненията на посветени офроудъри след надпреварата.
Допълнителни емоции за публиката донесоха свободните изпълнения след края на официалната част. Тя успя и да се нагледа отблизо не само на мощните състезателни джипове, но и на най-различни офроуд колесни – луксозни 4х4 возила, бъгита, ATV машини, кросови мотоциклети и пр. Специално за нея спонсори осигуриха скара и бира, а прецизно планираното и подсигурено от полиция, пожарна и медицинска помощ шоу не допусна никакви инциденти.
По всяка вероятност играта за големи мъже “Съкровището на T-MAX” ще стане традиционна, а със сигурност и ще гастролира из цяла България, заявиха от основния организатор - ВРОМОС.ком ООД. Състезанието се осъществи и с помощта на община Средец, Георги Манев – председател на ПП СЕК, туристически комплекс “Божура”, Държавно лесничейство – Средец, Евромаркет Груп, NISSAN - БУРГ АУТО, ПАРТ ООД, списаниe OFF-road, OFFRoad-Bulgaria.com, БИЛДО ООД, Делта Мебел Груп.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |