В новините
 
01.03.2008 01:52   Новината е видяна 3920 пъти
Бойко Борисов разчиства общината

Кметът уволни шефа на Инспектората, опозицията се мъчи да му вгорчи дните заради бюджета. Според официалното съобщение мотивите за взетото решение са несправяне със служебните задължения от страна на Гален Ганчев.


По-точно – недостатъчен контрол върху дейността на концесионерите по чистотата и неумение да създаде организация за ефективна работа на ръководената от него до момента структура.

Няма да има милост

С този акт столичният градоначалник явно се опитва да заздрави поразклатения си имидж начело на столичната община. И още – да покаже, че ще е безкомпромисен към всеки. Дори към хората от най-близкото си обкръжение. Точно такъв бе до уволнението си Гален Ганчев. Той бе сред тези, които напуснаха МВР заедно с Бойко Борисов и един от първите, присъединили се към новосформирания екип на градоначалника на „Московска” 33.
Злите езици твърдят, че между двамата, макар да не е имало личен конфликт, в последно време отношенията доста се обтегнали. Почти веднага след снежната следновогодишна блокада на София, кметът изрази недоволството си от работата на инспектората. По-конкретно – от начина на работа с конценсионерите по чистотата и от контрола, упражняван върху тях.
В прав текст Борисов заяви, че общинската план-сметка за чистотата се изготвя формално и намекна за възможна зависимост и подвластност на шефа на инспекторите на концесионерите. Няма и два месеца след тези думи, последва и уволнението на Ганчев.

Пълният текста на статията:





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |