В новините
 
01.03.2008 02:15   Новината е видяна 4323 пъти
Регионалният офис за Европа на Световната здравна организация организира конкурс за снимки

Регионалният офис за Европа на Световната здравна организация организира конкурс за снимки, интерпретиращи съвременните здравни системи

Краен срок: 31 март 2008 г.
Снимките могат да илюстрират здравеопазването в един или няколко от многобройните му аспекти - медицински услуги, хора, технологии, здравна информация, финансиране, управление, образование или междусекторно сътрудничество.
Наградата за първо място в конкурса е ваучер за фотографско оборудване на стойност 500 евро, за второ място - за 250 евро, и за трето място - за 100 евро.

nomination@studentpeaceprize.org

info@lomea.org или по пощата на адреса на Природен парк "Русенски Лом". Най-добрите есета ще бъдат отличени с парични и материални награди и публикувани в национално издание. Могат да участват младежи до 25 години.

moite5@abv.bg, като прикачени файлове с разширение .doc или .rtf.


Краен срок: 1 март 2008 г.
Програмата „Фулбрайт-Шуман" предоставя на граждани на Европейския съюз 11 до 13 стипендии за изследователи и студенти (след бакалавърска степен) и 2 до 4 стипендии за лектори в следните области: европеистика, европейска интеграция и трансатлантическо сътрудничество.
От кандидатите в категория лектори и изследователи се изисква да са установили предварителни контакти с американски висши учебни заведения или изследователски институти, където желаят да извършват преподавателска или изследователска дейност.
От студентите се изисква да са подали документи за обучение в магистърски или докторски програми по съответните специалности в избран от тях американски университет.
Всеки участник получава месечна издръжка от 3 000 евро и допълнителна сума от 2 000 евро за транспорт и първоначално настаняване, като разходите за здравни застраховки и визови услуги се поемат от програмата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |