В новините
 
10.03.2008 04:45   Новината е видяна 5492 пъти
Втори ден бургаският бизнесмен Стоян Стоянов е в неизвестност

Втори ден бургаският бизнесмен Стоян Стоянов е неизвестност. Последните сведения от собственикът на най- голямата фирма за търговия със строителни материали “Гранити “ са от 6 март около 20 часа вечерта. Тогава той е позвънил у дома си за да съобщи, че бърза да се прибере. По непотвърдена информация, Стоянов е паркирал личния си автомобил “Лексус” в подземния гараж, след което е тръгнал да напуска гаражната клетка. Но така и не е стигнал до апартамента си.

До момента не е установена връзка с него , а телефонът му е изключен.

От офиса на Стоянов заявиха, че нямат никаква информация до момента и никой не е търсил контакт за евентуален откуп. От полицията заявиха , че работят по случая и версията за отвличане.


Стоян Стоянов роден през 1972 година в Сливен. Завършил е техникум по строителство в Шумен и ВИАС София- специалност Геодезия. Специализирал е в САЩ. Три години е начело на “Топливо” Бургас. От 2002 г е съуправител и собственик на “Гранити” ООД Бургас. Негов съдружник е Ангел Кръстев най-големият дистрибутор на компанията “Американ Стандарт” чрез фирма Изидор гр.Пловдив През 2007 година пожар избухна в складовата база на “Гранити”. Месеци по –късно базата бе напълно възстановена и Стоянов обяви намеренията си за изграждане на представителен шоурум на фирмата и разширяване на дейността си в региона.


Стоянов е вдовец от 2005 година. Има син на 8 години. В момента живее на семейни начала с приятелката си Мария от която очаква дете през август. Мария е бивша манекенка и бивша съпруга на Тодор Стамов Малкотърновския.

Стамов, който по информация на полицията е активен член на престъпната група на несебърския силов бос Димитър Желязков -Очите и човек от най-близкото обкръжение на Димитър Видев-Релакса, работеше в ударната група за кражби на коли. Вече има ефективна присъда за изнудване и беше подсъдим за отвличане и опит за убийство. Стамов дори беше ранен по време на показната престрелка в центъра на Бургас , при която загина Релакса. Малкотърновския и Релакса бяха свидетели по делото за убийството на Димитър Стаматова– Мастара през 2002 година.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=231658





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |